Sample header image

Lainausehdot

 

Lainaaminen ja toimitus

Dreamy toimittaa laukkuja vain Suomeen. Lainauspyynnön pystyt lähettämään laukun omilta sivuilta löytyvällä lomakkeella. Lainauspyynnön saatuamme lähetämme teille vahvistuksen ja maksuohjeet sähköpostiisi. Huomioithan, että meidän tulee saada lainauspyyntö vähintään 5 arkipäivää ennen laukun laina-ajankohdan alkamista.

Laukku toimitetaan huolellisesti pakattuna. Mikäli paketti on vaurioitunut matkan varrella, ilmoitathan viipymättä Dreamyn asiakaspalveluun.

 

Turun alueella laukun voi sovittaessa noutaa toimipisteestäni Parturi-Kampaamo Pienestä Hiushetkestä. Noudettaessa toimituskuluja ei veloiteta.

 

Toimitus tapahtuu Postin kuljetuspalvelun kautta.

Toimituskulut 15€ lisätään lainahintaan. Toimituskulut sisältävät toimituksen ja palautuksen.

Vaihtoehtoisesti, nopeampi toimitus ovellesi viimeistään klo 14 seuraavana arkipäivänä +10€

 

Lähetettyämme laukun lähetämme teille seurantakoodin jolla voitte seurata laukun kulkua.

 

Laukku tulee palauttaa samassa pakkauksessa kuin saapuessa. Paketissa tulee ohjeet, jolla postitat laukun takaisin.

 

***

Dreamy takaa, että kaikki tuotteemme ovat 100% aitoja ja niillä on liikkeiden myöntämät aitoustodistukset.
Huomioithan, että näyttösi väriasetukset saattavat hieman vaikuttaa kuviemme värisävyihin.

 

Laina-aika

Laukkujemme laina-aika on 15 päivää tai 30 päivää. Pienemmissä laukuissa laina aika on 7 päivää tai 3 päivää. Joidenkin laukkujen kohdalla on mahdollista sopia tapauskohtainen laina-aika.

Lainattava laukku saapuu teille sovittuna päivänä. Laukku tulee jättää Postin kuljetuspalveluun laina-ajankohtasi viimeisenä päivänä.

Mikäli laukku ei palaudu meille kahden päivän sisällä laina-ajan päättymisestä, veloitetaan yli menevistä päivistä normaalin laina-ajan mukaisesti sekä palautuksen lähetyskulut.

 

Mikäli teillä on laukku lainassa ja haluatte pidentää sen laina-aikaa, otatathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Ohjeet jatkotoimenpiteistä lähetetään teille sähköpostitse.

 

Maksaminen

Laukun maksu tapahtuu aina ennakkomaksuna. Laskun ja maksuohjeet saat sähköpostiisi. Mikäli laukku on sovittu noudettavaksi toimipisteestämme, voi lainahinnan maksaa myös paikanpäällä.

 

Henkilötiedot

Dreamy ottaa henkilötietojen käsittelystä kaiken vastuun ja kerää tietoja vain omaan rekisteriinsä. Tarkistamme luottotiedot ennen lainausta. Kaikki henkilötiedot käsitellään Suomen Henkilötietolain mukaisesti. Henkilötiedot eivät koskaan ajaudu ulkopuolisten tietoon.

 

Vakuutus ja asiakkaan vastuu

Suosittelemme, että asiakkaalla on voimassa oleva kotivakuutus.

Mikäli asiakkaan vakuutus ei korvaa laukulle aiheutuneita vahinkoja tai tuotteen katoamista, tulee asiakkaan korvata aiheuttamansa vahingot.

Jos laukku katoaa, asiakas korvaa vastaavan uuden laukun hinnan.

Jos laukku vahingoittuu, asiakas korvaa mahdolliset korjauskustannukset.

Jos laukku vahingoittuu, eikä sitä voida korjata, asiakas korvaa vastaavan uuden laukun hinnan.

Laukku tulee kaikissa tapauksissa palauttaa Dreamyyn.

 

Petokset ja varkaudet ilmoitamme aina poliisille.

 

Reklamaatio

Mikäli teillä on huomautettavaa vastaanottamastasi laukusta, ilmoitathan siitä viipymättä Dreamyn asiakaspalveluun. Kerro mihin et ole laukussa tyytyväinen ja miksi. Otamme teihin yhteyttä pikimmiten.

Otamme mielellämme vastaan asiakaspalautetta. Palautteet voi lähettää sähköpostiimme.

 

Force Majeure

Dreamy pidättää itsellään oikeuden pidättäytyä palveluista force majeure-tilanteissa. Näitä ovat esimerkiksi sota, levottomuudet, lakko tai sääolosuhteet tai vastaavat tilanteet johon Dreamy ei olisi voinut vaikuttaa.

 

© Dreamy.fi | 2015